Fotografie

ik heb de opleiding vakfotografie gedaan in Apeldoorn aan de fotovakschool, het fotograferen  doe ik met veel liefde en passie voor het vak, hier in de achterhoek. U kunt bij mij terecht voor bijna alles wat met fotografie te maken heeft .mijn fascinatie voor fotografie zat er al vroeg in, ik zal een jaar of acht zijn geweest toen kreeg ik mij eerste eigen camera ,daar na een doka zelf afdrukken was natuurlijk het mooist .en nu digitaal Photoshop, het wordt allemaal steeds beter, en ik ben nog steeds gefascineerd met een druk op de knop een stukje geschiedenis vast te leggen.

Wij hebben een mobile studio en komen bij de mensen thuis,maar op een mooie locatie kan natuurlijk ook.

Wil je een mooie serie foto’s van je hond in de thuis fotostudio of ga je liever voor een fotoshoot in de buitenlucht op een locatie van jouw keuze…? Heb je of verwacht je een nestje puppy’s en wil je die op een mooie wijze laten vastleggen of heb je een kennel en wil je mooie foto’s van jouw honden om op je website te plaatsen? Organiseer je een leuk evenement in de honden branche  denk aan Dieren winkel’s Trimsalon’s en wil je hondenbezitters de mogelijkheid geven om hun hond op de foto te laten zetten? Dit is allemaal mogelijk .

De foto’s worden digitaal verstuurd via wetransfer.com. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de foto’s te laten afdrukken op verschillende producten.

De kosten zijn €250,-

Met de thuisstudio bij u thuis of op een andere locatie

Het moet natuurlijk opgezet worden en afgebroken.

De kosten zijn €300,-