Tarieven

Prijzenlijst Honden Trimsalon Lola   2020

Een hond trimmen is een arbeidsintensieve bezigheid, gemiddeld word er toch zo 2 á 3 uur aan uw hond gewerkt. De onderstaande tarieven zijn richtlijnen, afhankelijk van de soort vacht en de staat waarin de vacht zich verkeert , bijvoorbeeld het ontklitten kost namelijk veel extra tijd, ik ga uit van €30 per uur, als u de hond brengt wordt er met u overlegt. De prijs kan door ons worden aangepast zowel naar boven als naar beneden. Voor de trimbeurt krijgt u van mij altijd een kosten indicatie.

Let op! ….. 
 Betalingen dienen contant te worden voldaan ,er is geen pin automaat aanwezig!

Heeft uw hond vlooien dan is een vlooien behandeling verplicht.


Tarieven per soort en behandeling

Kleine honden

O.a. Maltezer, ShihTzu, DwergPoedel, CairnTerrier, West Highland White Terrier, Border Terrier, Schnauzer, Teckel, Yorkshire Terrier, Jack Russel Terrier

Middelgrote honden

O.a. Basset Fauve de Bretangne, Pitit Basset Griffon Vendèen Fox Terrier, Poedel,Tibitaanse Terrier, Schnauzer, Glen of Imaal Terrier. Cocker Spaniel.

Diverse Behandelingen


Prijzen zijn inclusief wassen, föhnen, oren schoon maken, nagels knippen.

Anaalklieren behandelen (wordt niet standaard gedaan, alleen indien het vooraf aan de trim beurt is aangegeven)

Een puppy behandeling tot de leeftijd van ongeveer 4 maanden is gratis. Deze eerste kennismaking is bedoeld om de hond aan de trimsalon te laten wennen, en u te adviseren over het onderhouden van de vacht, wat u thuis kan doen, en wat er in de trimsalon gedaan kan worden.

Alle prijzen zijn inclusief BTW